Tekstit

Blogitekstisuositus

Kuukausikatsaus 03-2024

Kuva
Kuukausikatsausten perimmäisenä tarkoituksena on antaa lukijalle ja itselleni parempi kuva etenemisestäni kohti taloudellista riippumattomuutta. Tulojeni ja menojeni seuranta on tärkeimmässä roolissa tavoitteeni saavuttamisen näkökulmasta, koska taloudellinen riippumattomuus on mahdollista saavuttaa vain, jos hallitsen oman talouteni ja se on ylijäämäinen. Pelkkä ylijäämäinen talous ei riitä, vaan säästetyille euroille pitää hakea myös tuottoa erilaisista sijoitusluokista. Kuukausikatsauksissa nähtävät luvut ovat henkilökohtaisia, vaikka samassa taloudessa asuu toinenkin henkilö. Olemme puolisoni kanssa päättäneet jakaa kaikki yhteiset kustannukset tasan puoliksi (esim. ruoka, asuminen, terveydenhoito, lemmikit, auto). Avaa maksuton asiakkuus Nordnettiin* Tulot & Menot Tulot Nettopalkka: 4781.11 euroa Muut tulot: 472.94 euroa Osingot: 260.80 euroa Vuokratulot (vastikkeiden jälkeiset): 464.74 euroa Muut pääomatulot: 0.00 euroa Menot Menot (ilman asuntolainan lyhennyksiä):

Kuukausikatsaus 2024-02

Kuva
Kuukausikatsausten perimmäisenä tarkoituksena on antaa lukijalle ja itselleni parempi kuva etenemisestäni kohti taloudellista riippumattomuutta. Tulojeni ja menojeni seuranta on tärkeimmässä roolissa tavoitteeni saavuttamisen näkökulmasta, koska taloudellinen riippumattomuus on mahdollista saavuttaa vain, jos hallitsen oman talouteni ja se on ylijäämäinen. Pelkkä ylijäämäinen talous ei riitä, vaan säästetyille euroille pitää hakea myös tuottoa erilaisista sijoitusluokista. Kuukausikatsauksissa nähtävät luvut ovat henkilökohtaisia, vaikka samassa taloudessa asuu toinenkin henkilö. Olemme puolisoni kanssa päättäneet jakaa kaikki yhteiset kustannukset tasan puoliksi (esim. ruoka, asuminen, terveydenhoito, lemmikit, auto). Avaa maksuton asiakkuus Nordnettiin* Tulot & Menot Tulot Nettopalkka: 3805.05 euroa Muut tulot: 1210.32 euroa Osingot: 0.00 euroa Vuokratulot (vastikkeiden jälkeiset): 464.74 euroa Muut pääomatulot: 0.00 euroa Menot Menot (ilman asuntolainan lyhennyksiä): 38

Kuukausikatsaus 2024-01

Kuva
Kuukausikatsausten perimmäisenä tarkoituksena on antaa lukijalle ja itselleni parempi kuva etenemisestäni kohti taloudellista riippumattomuutta. Tulojeni ja menojeni seuranta on tärkeimmässä roolissa tavoitteeni saavuttamisen näkökulmasta, koska taloudellinen riippumattomuus on mahdollista saavuttaa vain, jos hallitsen oman talouteni ja se on ylijäämäinen. Pelkkä ylijäämäinen talous ei riitä, vaan säästetyille euroille pitää hakea myös tuottoa erilaisista sijoitusluokista. Kuukausikatsauksissa nähtävät luvut ovat henkilökohtaisia, vaikka samassa taloudessa asuu toinenkin henkilö. Olemme puolisoni kanssa päättäneet jakaa kaikki yhteiset kustannukset tasan puoliksi (esim. ruoka, asuminen, terveydenhoito, lemmikit, auto). Avaa maksuton asiakkuus Nordnettiin* Tulot & Menot Tulot Nettopalkka: 3096.56 euroa Muut tulot: 553.61 euroa Osingot: 0.00 euroa Vuokratulot (vastikkeiden jälkeiset) : 471.44 euroa Muut pääomatulot: 0.00 euroa Menot Menot (ilman asuntolainan lyhennyksiä):