Kirjoittajasta

27-vuotias lääketeollisuudessa työskentelevä kemiantekniikan insinööri, jonka tavoitteena on saavuttaa taloudellinen riippumattomuus palkkatuloista säästämällä. Varallisuutta aion kerryttää sijoittamalla suoriin osakkeisiin. Tavoitteenani on sijoittaa hyvää osinkoa maksaviin yrityksiin ja sijoittaa saadut osingot suoraan takaisin markkinoille. Lisäksi sijoitan jonkin verran kasvu- ja käänneyrityksiin.

Sijoitukseni ovat toistaiseksi kohdistuneet vain Pohjoismaisiin yrityksiin, mutta salkkuani on tarkoitus muuttaa hieman kansainvälisemmäksi. Aikomukseni on pitää hajautus maltillisella tasolla yritysten suhteen (max. 20 yritystä) ja pyrkiä hajauttamaan riskiä ajallisesti.

Elän suhteellisen säästeliästä elämää, mutta pyrin silti nauttimaan matkasta kohti taloudellista riippumattomuutta. Tämän vuoksi rahaa kuluu esim. ravintolaruokaan, hyvään olueen ja säännölliseen matkustamiseen. Itse lasken nämä harrastuksiksi ja täten sijoittamiseksi itseeni!

Olen vasta sijoitusurani alkuvaiheissa ja toivon omalla esimerkilläni saavani muita nuoria kiinnostumaan sijoittamisesta ja taloudellisen riippumattomuuden tavoittelusta. Lähde mukaani matkalle miljooniin!

Jos haluat tehdä yhteistyötä, niin viestiä voi laittaa osoitteeseen: osinkoinsinoori (at) gmail.com

Kommentit

Suositut tekstit

Nordnet vs OP -osakevälittäjien kilpailutus

Kuukausisäästäminen rahastoon lapsellesi tai kummilapsellesi

Miksi Orion on niin kallista?

Kiinnostavat sijoituskohteet 9 - Intrum Justitia

Näkymät vuodelle 2018